Om oss

Vi säljer, monterar och utför service på markiser och andra solskyddsprodukter. Vi utför våra tjänster i Huddinge och hela Stockholmsområdet. 

Vi erbjuder markiser, persienner, balkongskydd, vindskydd och liknande produkter i Stockholm. Vi har ett brett sortiment och vår målsättning är att erbjuda god service till våra kunder så att de får just den lösning som passar dem bäst. Vi tar hand om din beställning personligen och visar dig de möjligheter som finns på marknaden idag. Våra duktiga montörer kommer sedan ut och installerar den lösning du har valt och ser till att alla dina önskemål blir uppfyllda.

Vårt erfarna team finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov. Oavsett om du är ute efter något traditionellt eller modernt, kan vår kunniga personal guida dig till den idealiska matchningen för varje utrymme. Med kvalitetsmaterial och förstklassigt hantverk i varje produkt är våra markiser designade för att hålla i många år med minimalt underhåll.

Vi installerar produkter från ledande tillverkare. Detta gäller såväl markiser som invändiga solskydd, automatiker, markistyger med mera.

Våra produkter skall ge dig det sol- eller vindskydd som du behöver och öka trivseln i din bostad.  Du är givetvis välkommen förbi hos oss för att se våra lösningar och material.

Markiser Huddinge

Vi har allt inom solskydd till förmånliga priser!